+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Nieuws
19 december 2019

Happy Holidays and a sporty 2020!

Wereldwijd groeit de overtuiging dat sport vanwege haar maatschappelijke betekenis en populariteit dé manier is om jongeren te versterken in ontwikkelings-projecten. Zoals Nelson Mandela sprak: “Sport has the power to change the world”.

In elk van onze projecten speelt sport een rol. Het is dé manier om de voormalig straatkinderen bepaalde kernwaarden zoals samenwerking en respect bij te brengen. Het verbetert de gezondheid en vermindert de kans op ziekte. Specifiek voor de meiden in het Girls Empowerment programma zal sport een bijdrage leveren aan hun positieverbetering als vrouw in het algemeen. Bovendien geeft sport hen de kans om zich te ontwikkelen en hun zelfvertrouwen te vergroten.

Samen met Kopila Upreti, de bekendste Nepalese volleybalspeelster, zijn we een samenwerking gestart om zoveel mogelijk meisjes te versterken door het spelen van volleybal. Het bereiken van de top was voor Kopila ook niet altijd makkelijk. Als meisje, later als jonge vrouw ondervond ze vooral veel tegenwerking; ze mocht niet naar school en het meedoen met volleybal was uit den boze. Met deze campagne willen we laten zien dat je door zelf in actie te komen het verschil kunt maken voor anderen. Daar is Kopila het perfecte voorbeeld van.

Meer Nieuws

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.