+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Eerdere Events
26 september 2023

Ronde Tafel Bijeenkomst

Voor wie:
Ondernemers, professionals, managers

Wanneer:
26 sept 2023 16:30-18:30 uur
Inloop v.a. 16:00 uur

Waar:
NEXT Delft
Molengraaffsingel 8, 2629 JD Delft

Contact:
Anne-Marijn

Met deze jaarlijkse Ronde Tafel Bijeenkomst brengen we ondernemers samen die denken aan Maatschappelijk Verantwoord ondernemen (MVO) maar niet goed weten waar ze moeten beginnen. In een persoonlijke setting helpen we jou en jouw bedrijf om eenvoudig maatschappelijk verantwoord te ondernemen, om zo kinderen over de hele wereld een kansrijk bestaan te laten opbouwen. Vragen als ‘hoe kan ik MVO voor mijn bedrijf laten werken’, ‘wat kan Net4kids hierin betekenen’, ‘wordt mijn organisatie ontzorgd’ zullen aan bod komen.

Impact

Sociaal ondernemen is net als commercieel ondernemen; het leveren van oplossingen aan klanten en daarbij een verdienmodel creëren. Echter, iemand die sociaal onderneemt creëert meerwaarde voor de maatschappij, door Net4kids steevast ‘impact’ genoemd.

Marcel van der Schaaff, ondernemer, ambassadeur van Net4kids én initiatiefnemer van de Ronde Tafel Bijeenkomst, wil andere ondernemers inspireren om ook impact te creëren. Op wat voor manier kun jij met jouw onderneming bijdragen aan een betere wereld? En wat draagt het bij aan jouw onderneming? Commercieel ondernemen en impact hebben gaan hand in hand. We laten zien dat er vele mogelijkheden zijn je MVO beleid invulling te geven.

“The only way we’re going to make substantial progress on the challenging problems of our time is for business to drive the solutions.” – Wendy Woods, Boston Consulting Group

Het bedrijfsleven is leading

Wat als elk bedrijf 1% van zijn omzet zou investeren in ‘The Next Generation’? Loek van den Boog, Chairman bij General Atlantic en oprichter van Net4kids, vertelt over ondernemerschap, filantropie en hoe het bedrijfsleven een grotere rol kan spelen. Loek vertelt waarom goed doen met je bedrijf ook je business helpt. Op welke manier onze bedrijfsgerichte benadering aansluit bij de MVO-doelen van organisaties en zorgt voor concrete en zichtbare resultaten. Voor de jongeren in de projecten én voor de bedrijven die meedoen. Dus: meer impact, meer betrokkenheid, meer financieel en sociaal rendement. Het begin van een betere wereld.

“Bij Net4kids zien we dat bedrijven die met ons samenwerken en projecten ondersteunen die een goede match zijn met hun bedrijf, in combinatie met eventuele betrokkenheid van medewerkers via onze programma’s, succesvoller zijn in het aantrekken en behouden van talent, en klantenwerving en loyaliteit.” – Loek van den Boog

Ben je benieuwd geworden en is dit wat voor jou? Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar Anne-Marijn.

Meer Eerdere Events

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.