+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Eerdere Events
2 februari 2023

Investeerders Meet Up 2023

Voor wie:
Investeerders van Net4kids + introducée(s)

Wanneer:
2 februari – Inloop 16:00, programma 16:30-17:45 en aansluitend borrel tot 19:00.

Waar:
Design Thinking Centre | Willem Fenengastraat 4C | Amsterdam

Contact:
Anne-Marijn

De Investeerders Meet Up is hét netwerk event speciaal voor investeerders van Net4kids. Laat je inspireren door de verhalen en praktijkervaringen van andere investeerders en maak kennis met gelijkgestemde ondernemers. Tegelijkertijd geniet je van een drankje en een borrelhap op een mooie gesponsorde locatie, het Design Thinking Centre van onze investeerder Nextview, te Amsterdam.

Betrokkenheid creëren. Ontzettend belangrijk als je maatschappelijke doelstellingen wil integreren in je bedrijf. Maar hoe doe je dat? Op welke manier kun je als onderneming iets betekenen voor onze ‘next generation’, en daarbij je medewerkers betrekken? Of hoe kan ik, als zelfstandig ondernemer, het verschil maken? Op dit event staan de verhalen en ervaringen van bedrijven en ondernemers uit ons netwerk centraal.

Marcel Smit, CEO van Energyworx, vertelt hoe zijn persoonlijke missie leidde tot een bijzonder project passend bij de core business van zijn bedrijf. Samen met dit Tech bedrijf uit de energiesector leiden we meisjes uit India op tot een baan in de IT-sector. Wat brengt het hem en wat brengt het zijn medewerkers?

Sofie Snoek, consultant van Been Management Consulting staat op ons podium en deelt de uitdagingen, successen en persoonlijke verhalen over het trainen van leerkrachten in de townships van Zuid-Afrika. Hoe belangrijk is het voor medewerkers dat hun bedrijf deze maatschappelijke activiteiten stimuleert? Bovendien, als ‘B Corp’ kan Been Management Consulting als geen ander bedrijf vertellen hoe je duurzaamheid concreet maakt.

Nextview, onze host van de avond, werd vorig jaar op onze Investeerders Meet Up geïnspireerd om naast de jarenlange support aan een Net4kids project in Nepal, ook expertise in te gaan zetten van medewerkers. Wat resulteerde in een zeer impactvolle samenwerking waar ze je graag meer over vertellen.

Omdat we samen zoveel verder komen dan alleen, nodigen we je van harte uit om iemand mee te nemen op 2 februari. Zo inspireer je ook een zakenrelatie, vriend, collega of familielid, en kunnen we elkaar versterken om daarmee zoveel mogelijk jongeren te helpen.

Meer Eerdere Events

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.