+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Eerdere Events
19 september 2022

Golf Event 2022

Wanneer:
19 september 2022

Programma:
10:00 ontvangst
10:45 Net4kids welkomstwoord
11:00 Iron shirt of Golf & warming-up
12:00 shotgun Texas Scramble
17:00 borrel & barbecue
18:00 prijsuitreiking & loterij
19:30 einde

Waar:
BurgGolf de Purmer, Purmerend

Aanmelden:
info@net4kids.org

 

Op maandag 19 september 2021 organiseren we de zevende editie van de Net4kids Golfdag op BurgGolf Golfresort de Purmer in Purmerend. We nodigen je van harte uit om dit jaar (weer) mee te spelen.

Golfen en netwerken

Naast een mooi golfprogramma kun je volop netwerken en deelnemen aan een loterij met leuke prijzen. Met de inkomsten uit de flights en loterij zorgen we er samen voor dat de kinderen in het SSH project in India naar school kunnen, gezondheidszorg krijgen en voldoende kansen op sociale ontwikkeling en sociale integratie.

Flights

Een flight met vier deelnemers kost € 1.590. Voor dit bedrag kun je rekenen op een sportieve dag op een prachtige golfbaan, met goed gezelschap en voortreffelijk eten in een aangename ambiance. Een enkele deelname is ook mogelijk en kost €450.

Sponsormogelijkheden

Om de inkomsten uit de flights en loterij geheel ten goede te laten komen aan de meisjes in India hebben we ook een sponsor-programma voor maximale visibility bij de aanwezigen. Wil jij sponsor worden van de Net4kids Business Golfdag? Graag zouden we de volledige catering, alle prijzen voor de winnaars, de baanvlaggen en de give aways gefinancierd willen krijgen zodat de inkomsten volledig naar het project gaan. Jouw bedrijfslogo komt op alle online en offline communicatie over de Net4kids golfdag, en op/rond de golfbaan is het mogelijk eigen banners te plaatsen.

Nadere informatie omtrent alle sponsormogelijkheden bespreken we graag persoonlijk met jou. Neem hiervoor contact op met Anne-Marijn Bentum.

Meer Eerdere Events

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.