+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Events
21 november 2024

Net4kids500 Bijeenkomst

Voor wie:
Net4kids500 leden + introducé(s)

Wanneer:
21 november – Inloop 16:00, programma 16:30 – 17:30, na afloop netwerkborrel tot 19:00

Waar:
Hamelink&van den Tooren @Valley Amsterdam

Contact:
Anne-Marijn

Op donderdag 21 november 2024 van 16.00 tot 19.00 uur organiseren we bij Valley Amsterdam onze volgende Net4kids500 bijeenkomst, exclusief voor alle Net4kids500 leden (& introducees). Een middag die in het teken staat van verbinding, inspiratie en impactvol ondernemen.

Rondleiding Valley

We starten met een exclusieve tour door het duurzame gebouw Valley. Via de trappen verkennen we de iconische buitenkant tot de vijfde verdieping. Houd rekening met comfortabel schoeisel, want we lopen vijf verdiepingen omhoog. Binnen krijg je meer te horen over wat dit gebouw bijzonder maakt.

Inhoudelijk Programma

Na de rondleiding zijn we uitgenodigd bij fiscaal-juridisch advieskantoor uit ons netwerk, Hamelink & van den Tooren, op de zesde verdieping. Na een kort welkomstwoord van Robert Wintgens (Partner bij Hamelink & van den Tooren) en Annelieke Brackel (Managing Director Net4kids) hebben we twee inspiratie talks voor jullie.

We starten met Net4kids500 lid Emile van de Klok, die zijn nieuwste social business concept Empactify zal presenteren. Dit innovatieve platform integreert Employee Engagement en Social Impact, met als doel meer betrokkenheid van medewerkers en een grotere impact op de samenleving. En als Net4kids500 lid krijg je een unieke kans om te ontdekken hoe dit platform ook jou kan helpen bij het realiseren van duurzame impact!

Als tweede spreker verwelkomen we Ingmar Barendregt. Ingmar is de oprichter van Element15 en de bedenker van de BAR waterfiltratiesystemen. Deze innovatieve systemen voorzien gemeenschappen in afgelegen regio’s in Afrika van veilig drinkwater zonder dat er energie voor nodig is. Met zijn onderneming heeft hij een duurzame oplossing gecreëerd die niet alleen levens van de kinderen uit onze projecten verbetert, maar ook lokale economieën versterkt.

Netwerken

Nadat beide sprekers hun inspirerende visie hebben gedeeld over hoe technologie en ondernemerschap kunnen bijdragen aan het maken van positieve impact​, kunnen we vervolgens onder het genot van een drankje en een hapje verder in gesprek met elkaar. Dit is de plek om impactvolle ideeën uit te wisselen en te onderzoeken hoe we elkaar en Net4kids verder kunnen versterken in ons gezamenlijke doel: onze next generation een duurzame toekomst bieden. Neem gerust een introducee mee om kennis te maken met de Net4kids500.

Voor meer informatie over Net4kids500 en hoe je lid kunt worden, bezoek onze webpagina.

 

Meld je hier aan voor de Net4kids500 bijeenkomst

Meer Events

Verder praten?

Denk je na over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf kan maken en hoe eenvoudig het 1% programma is.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.