+31 20 40 67 550 info@net4kids.org

Als ondernemer heb je hard gewerkt voor een opdrachtgever en je stuurt een factuur, er moet tenslotte geld verdiend worden. Maar je wilt maatschappelijk ook iets betekenen. Verander je factuur daarom in iets positiefs, voor alle partijen. Zet een percentage goed gevoel op de rekening.

Fondsenwerving, uiteindelijk zijn wij bij Net4kids gebaat bij een duurzaam funding model waardoor we continuïteit kunnen bieden aan onze projectpartners.

Je kunt als bedrijf op verschillende manieren fondsen ophalen voor jouw project. Je kunt donatie campagnes opzetten, bijvoorbeeld rondom een sportevenement of het kerstpakket inwisselen voor een donatie aan het project. Maar je kunt ook standaard een percentage (erbij) op jouw factuur zetten.

Het is een positieve afsluiter van jouw samenwerking met opdrachtgevers. Het laat je maatschappelijke betrokkenheid zien en geeft kans aan klanten mee te doen. Goed voorbeeld doet tenslotte volgen. Hoe zet je dat percentage goed gevoel op je rekening? We zien verschillende opties in ons netwerk:

  1.  Je kunt ervoor kiezen bovenop het bedrag van de factuur een percentage toe te voegen dat naar het project van jouw bedrijf gaat: de klant als supporter. Optioneel of verplicht.
  2. Je kunt ervoor kiezen om altijd een percentage van elke factuur naar jouw project te laten gaan: jouw bedrijf investeert en laat dit zien aan jouw klanten en netwerk. (Zie ook 1% For The Next Generation)
  3. Je kunt ervoor kiezen om af en toe een volledige factuur direct naar jouw project te laten gaan. Net4kids stuurt dan de factuur naar jouw opdrachtgever.

Dit wil ik. Voor mijn bedrijf. Voor op mijn factuur.