+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
TASK gelooft dat jeugd de toekomst heeft. Daarom wil TASK investeren in nieuwe generaties die hun land stap voor stap verder kunnen brengen. Net4kids voert deze investeringen nu al jaren door voor TASK.

TASK is dé projectorganisatie op het gebied van infrastructuur, ruimte en vastgoed. TASK heeft door alles heen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan. Ze willen de wereld een beetje beter maken. Ze geloven ook dat het belangrijk is je medewerkers te stimuleren om vitaal te zijn en te blijven. Daarom is MVO verbonden aan vitaliteitsmanagement.

Community building

Alle reden om samen een succesvolle campagne te starten: ‘Kom in beweging voor Net4kids’. Werknemers, klanten en andere stakeholders hebben de stoute schoenen aangetrokken en hebben een virtuele wandeltocht gemaakt naar een project van Net4kids in Thailand.

Dit was voor TASK dé manier om als bedrijf community building te stimuleren.

TASK investeert

ComputeronderwijsProject: Faciliteiten afgelegen bergschooltjes
In de afgelegen berggebieden in Noord Thailand is onderwijs niet binnen handbereik. Kinderen gaan niet naar school door een gebrek aan docenten of slechte leefomstandigheden rondom school. Onze lokale partner Stichting Samsara zet zich in voor betere onderwijsvoorzieningen.

Een veilig thuisProject: Bouw een toekomst voor kwetsbare kinderen
In Kenia leven er nog altijd miljoenen kinderen in extreme armoede. Net4kids biedt samen met projectpartner Watoto Wema een veilige, duurzame leef- en leeromgeving onderkomen aan deze kwetsbare kinderen. Zo worden ze in staat gesteld een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving.

Task