+31 20 40 67 550 info@net4kids.org

Wil je jouw medewerkers echt betrokken krijgen? Geef ze de mogelijkheid zelf aan de slag te gaan. Het delen van eigen talenten, passie, expertise met maatschappelijke projecten waarin het bedrijf investeert. Bijvoorbeeld met township jongeren in Zuid-Afrika. In de tijd van de baas natuurlijk.

Bij Visualfabriq investeren de werknemers tijd (1%) om hun vaardigheden en inzichten op het gebied van technologische innovatie, data en business delen met township-jongeren in Diepsloot, Johannesburg.
Direct met de lokale partner waaraan Net4kids hen heeft gekoppeld, Rhiza Babuyile, ontwikkelde Visualfabriq het programma ‘Unleash your Excellence’ voor de geselecteerde jongeren in Zuid-Afrika om hen te helpen essentiële vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben een baan te vinden of succesvol een eigen bedrijf te starten.
Medewerkers van Visualfabriq in Nederland kunnen ervoor kiezen om hun tijd te investeren in verschillende initiatieven, bijvoorbeeld door webinars te geven of maandelijks betrokken te zijn bij (online) coaching van de geselecteerde jongeren.
Er zit zoveel creativiteit en talent bij medewerkers dat, gecombineerd met de passie om ook iets te betekenen voor de maatschappij, tot zoveel leuke innovatieve ideeën kan leiden. En voor de jongeren in Zuid-Afrika betekent het echt dat laatste stapje naar zelfredzaamheid. Naar een baan, een toekomst.
En we hebben meer voorbeelden hoe je talent en expertise kunt uitwisselen. Improved Corporate Finance heeft in samenwerking met lokale partner To Be Worldwide in Ghana het To Be Improved programma ontwikkelt.
Het doel van het programma is om Ghanese jongeren informatiesessies te bieden over onderwerpen die relevant zijn voor de fase van hun ontwikkeling. Met deze online sessies verspreid over een jaar helpen hen om hun doelen te bereiken, of ze nu nog studeren of de eerste stappen zetten bij het solliciteren, werken bij een bedrijf of het verkennen van de optie om ondernemer te worden.

Zo komen projecten in landen als Ghana en Zuid-Afrika echt ‘dichtbij’, en creëer je betrokkenheid met de jongeren uit de projecten. The next generation. Visualfabriq heeft nu een jongere die het programma succesvol heeft afgerond een stage van een week in Nederland aangeboden. En wie van Improved Corporate Finance mag straks naar de certificaat-uitreiking in Ghana? Net4kids maakt het mogelijk. Wij maken de match, de medewerker het verschil.

Dit wil ik. Voor mijn bedrijf. Voor mijn medewerkers. Voor the next generation.

Vertel mij meer!