+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Als investeerder is Stichting Elsgoed al jarenlang betrokken bij Net4kids. En sinds 2013 ook in Charity Desk: we ontzorgen Stichting Elsgoed bij de uitvoering van hun beleid en met het scannen van hun donatie aanvragen.

“Onze familiestichting wil kansarme kinderen een zetje geven, zodat ook zij zich kunnen ontwikkelen”, zegt Annemiek van der Schaar- bestuurslid van Stichting Elsgoed. Het eerste project ‘Betekenisvol onderwijs’ voor Maya kinderen in Guatemala kwam positief uit de projectscan. Samen investeren we nu in zo’n 2500 kinderen in Guatemala.

Samen goed doen

Dus, we delen graag. Ook in Kenia doen we samen goed. Wat als een kleinschalig hulpproject voor kansarme kinderen in Nairobi begon, is nu uitgegroeid tot een van de meest sprekende en duurzame projecten van onze Afrika portefeuille, Watoto Wema Centre. Met de investering van o.a. Stichting Elsgoed staat er nu een gezondheidscentrum voor de gemeenschap waarvan de winst terugvloeit naar de kinderen in het opvangcentrum.

Nu weet Stichting Elsgoed zeker dat hun project in Guatemala voor Maya kinderen een goed en passend project is. En dat we samen een project kunnen opschalen.

Net4kids Charity Desk en Elsgoed

Project: Bouw een toekomst voor kwetsbare kinderen
In Kenia leven er nog altijd miljoenen kinderen in extreme armoede. Net4kids biedt samen met projectpartner Watoto Wema een veilige, duurzame leef- en leeromgeving onderkomen aan deze kwetsbare kinderen. Zo worden ze in staat gesteld een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving.

“De Charity Desk ondersteunt onze stichting en geeft onze betrokkenheid en geeft onze betrokkenheid ‘handen en voeten.’ Tegelijk geeft Net4kids de projecten een duwtje in de rug, wat ten goede komt aan de kinderen.”

Annemiek van der Schaar – Stichting Elsgoed