+31 20 40 67 550 info@net4kids.org

Storytelling: het toepassen van verhalen om een doel te bereiken en betrokkenheid te creëren. Niks nieuws. Gebruik je vast al voor je content strategie. Maar zet deze marketingstrategie ook eens in als het gaat om jouw MVO-beleid. Net4kids biedt jouw bedrijf graag de inspirerende content.

Verhalen zijn de ideale manier om contact te maken, mensen te raken en de saamhorigheid te vergroten. Door de verhalen van de jongeren uit onze projecten te delen wordt de impact van jouw investering als bedrijf concreet en geeft dit betekenis. Storytelling is zo een krachtige tool.

Gebruik jij success stories of quotes van klanten over jullie samenwerking op je website? Voeg daar eens een success story van een van jongeren uit het project dat jouw bedrijf ondersteunt aan toe. Deze verhalen raken, maken concreet wat je doet, zijn gemakkelijk te delen en geven betekenis aan jouw MVO-beleid.

Roamler investeert in het Rainbow Homes programma in India en deelt de verhalen van de voormalig straatmeisjes in hun Roamler community (wereldwijde community van smartphone-gebruikers (‘Roamlers’) die via de Roamler app kunnen werken waar en wanneer het hen uitkomt). En door medewerkers direct te betrekken bij het vertellen van de verhalen, komt het nog meer binnen.

Kijk mee hoe deze medewerkers van Roamler vertellen over het straatmeisje Lilyma uit India die nu als souschef in een sterrenrestaurant in Delhi werkt. Wat een inspirerend verhaal. En, het was niet moeilijk om genoeg medewerkers te motiveren hieraan mee te werken. Sterker nog, ze hadden het zelf bedacht. En de blooper-versie is er eentje voor bij de borrel. Teamgevoel ten top.

Of lees het verhaal van Mario Huibers, CEO van Bluefoot Family, die het verhaal & foto van een jongetje uit het opvangcentrum Watoto Wema in Kenia inzet als business tool dat hij gebruikt bij trainingen, workshops en 1-op-1 coaching.

We hebben de afgelopen jaren al ontzettend veel verhalen gedeeld over de projecten.

Dit wil ik. Voor mijn bedrijf. Voor mijn website.
Vertel mij meer!