+31 20 40 67 550 info@net4kids.org

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) wordt steeds belangrijker. De overheid, consumenten en maatschappelijke organisaties verwachten dat bedrijven hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Moet jij nog overtuigd worden dat de groei van jouw bedrijf niet kan zonder interne en externe betrokkenheid? Hoe start je hiermee?

Waar begin je als organisatie?

Deze workshop is voor ondernemers die willen groeien en beseffen dat verdere groei niet kan zonder interne en externe betrokkenheid.

  • Sociaal ondernemen en sociale betrokkenheid, wat kan dat doen met je personeel en organisatie? Wat kan het bijdragen aan verloop, inzet, ziekteverzuim en productiviteit? In hoeverre draagt dit bij aan business groei?
  • Krijg je alle vacatures ingevuld? Wat bepaalt of een kandidaat in de huidige markt voor jou kiest? Wat beweegt millennials? Waarom zou een goede kandidaat in hemelsnaam voor jouw bedrijf kiezen als er zoveel andere opties zijn?
  • Hoe onderscheidend is het naar de markt en jouw klanten als je zegt dat je niet onverantwoord werkt, dus geen kinderarbeid, geen fraude, geen uitbuiting, geen milieuschade, ben je dan trots, is dat jouw merk, jouw identiteit? Uit onderzoek blijkt dat ruim de helft van de consumenten vindt dat merken zich actief moeten inzetten om positieve veranderingen in de wereld te stimuleren. Hoe staat het met jouw imago/merkwaarde: ben je echt voldoende onderscheidend en betekenisvol?

Mario Huibers

Bluefoot Family

Mario Huibers

De workshop wordt gegeven Mario Huibers, Net4kids-ambassadeur die dagelijks in zijn eigen vak bezig is om organisaties beter te laten presteren door interne en externe betrokkenheid.

Dit wil ik. Voor mijn bedrijf. Voor the next generation.

Wanneer: op aanvraag
Doelgroep: Ondernemers
Groepsgrootte: minimaal 4 – maximaal 12 personen
Budget: € 200 pp all-in.