+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Zien is geloven. Reis mee met een Stakeholdertrip naar een van onze projectlanden en zie met eigen ogen wat de impact is van investeren in concrete kinderhulpprojecten. Wie neem jij mee op reis?
We bieden aan onze (potentiële) projectinvesteerders een unieke mogelijkheid om met eigen ogen te zien hoe de lokale projectpartners van Net4kids werken. Het doel van deze Stakeholdertrips is om een leerzame en inspirerende beleving te bieden en te laten zien hoe Net4kids kansarme kinderen een kansrijkere toekomst biedt. Graag laten wij zien hoe jouw bedrijf ook een verschil kan maken.

Leerzaam en inspirerend

Een Stakeholdertrip geeft je nieuwe inzichten in sociaal investeren. Het kan een mooie incentive zijn voor ambitieuze medewerkers die bepaalde targets hebben behaald. Je kunt je eigen partner, je medeoprichter, je zoon of dochter meenemen. Change the mindset. Sla een keer die jaarlijkse conferentie over die je niks nieuws brengt en laat je verrassen door de inzichten van de lokale ondernemers in onze projecten, de wijsheden van de leergierige kids, en leer andere ondernemers kennen die met jou dezelfde reis maken.

Win-win

Je gaat mee op reis met de projectmanagers van Net4kids. Zij zorgen ervoor dat je het maximale uit de reis haalt. Daarnaast ruimen ze tijd in om projectmonitoring te doen. Door deze twee dingen te combineren drukken we de organisatiekosten: win-win.

Dit wil ik. Voor mijn bedrijf. Voor mijn afdeling.
Vertel mij meer!

In 2021 organiseren we alweer voor de 6e keer een Stakeholdertrip. Ditmaal staat India op het programma. Deze ervaring neem je de rest van jouw leven mee. Pak jij deze kans? We vertellen jou graag wat de mogelijkheden zijn.

Stakeholdertrip India Net4kids

Stakeholdertrip India 2021
De volgende stakeholdertrip staat gepland voor 2021 naar de projecten in zuid India. We reizen met een kleine groep: de definitieve reisperiode bepalen we in onderling overleg. Lees meer.