+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Tijdens deze ronde tafel bijeenkomst gaan we dieper in op het onderwerp ‘Zakelijk rendement door Sociaal rendement’.

Corporate Social Responsibility

De reden waarom we deze bijeenkomst met Net4kids organiseren is om ervaringen uit te wisselen hoe in de huidige tijdgeest ‘Corporate Social Responsibility’ het verschil kan maken voor ondernemingen en op welke onderwerpen. We gaan rondom deze vraag met een aantal ondernemers in gesprek, waaronder Jaco Brussé, CEO & CO-Founder van Visualfabriq en Loek van den Boog, serieel ondernemer & investeerder en als oprichter van Net4kids één van de belichamers van dit onderwerp in Nederland.

Zonder de actieve rol van het bedrijfsleven blijven de maatschappelijke verschillen in de wereld bestaan of worden ze zelfs groter. Juist het bedrijfsleven heeft de tools in handen om het verschil te maken,” aldus Loek van den Boog.

In het kort

Voor wie
Voor ondernemers die kansen willen creëren voor de next generation.

Locatie
Geheel passend in deze tijd treffen wij elkaar virtueel op 18 juni om 16.30 uur voor een wervelend webinar. Het wordt een mooie interactieve bijeenkomst met veel ruimte voor interactie!

Waarom is dit belangrijk
The next generation is de toekomst. Kinderen moeten de kans krijgen zich tot hun volle potentieel te ontwikkelen. Krachtige en lokale kinderhulp op maat is de oplossing. De rol van bedrijven is hierin beslissend.

Maar hoe dan?
Precies dat gaan we je deze dag uitleggen. Kom met ons in gesprek en luister naar succesverhalen uit de praktijk en indrukwekkende ervaringen van mede-ondernemers.

Wat heb jij geleerd als je naar buiten loopt?
Hoe kan ik dit een intrinsiek onderdeel van mijn bedrijfsvoering maken.