+31 20 40 67 550 info@net4kids.org

Sociaal ondernemen is net als commercieel ondernemen; het leveren van oplossingen aan klanten en daarbij een verdienmodel creëren. Echter, iemand die sociaal onderneemt creëert meerwaarde voor de maatschappij, door Net4kids steevast ‘impact’ genoemd, en hier staan wij volledig achter.

Impact

Wij zijn Marcel van der Schaaff en Floris Mutsaerts, ondernemers en ambassadeurs van Net4kids. Wij willen tijdens deze Ronde Tafel bijeenkomst andere ondernemers inspireren om ook impact te creëren. Op wat voor manier kun jij met jouw onderneming bijdragen aan een betere wereld? En wat draagt het bij aan jouw onderneming? Commercieel ondernemen en impact hebben gaan hand in hand, wij vinden dat iedereen die onderneemt daarmee ook ‘goed’ kan doen.

Marcel vd Schaaff

Marcel van der Schaaff

Floris Mutsaerts

Floris Mutsaerts

De sprekers

We willen jullie laten zien dat er vele mogelijkheden zijn je MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) beleid invulling te geven. Dit doen we aan de hand van bijzondere sprekers zoals Ed Monchen, CEO iPlusSolutions, die in zijn loopbaan een switch heeft gemaakt naar een vorm van ondernemen waarbij hij meer impact heeft. En we spreken met Loek van den Boog, chairman bij General Atlantic en oprichter van Net4kids, één van de belichamers van dit onderwerp in Nederland.

In het Kort

Datum:
5 oktober 2021 van 16:00 – 18:30 uur

Locatie:
The BrownPaper Company in de Van Nelle fabriek. Van Nelleweg 1, Tabak 3.08, 3044 BC Rotterdam

Aanmelden:
Aanmelden of vragen? Mail naar: info@net4kids.org

Ed-Monchen

Ed Monchen – CEO i+Solutions

Ed Monchen is CEO van i+solutions, een onafhankelijke non-profit organisatie gespecialiseerd in farmaceutisch supply chain management voor ontwikkelingslanden.

“Ik geloof in innovatie en ondernemers die een stapje extra zetten om duurzame bedrijven op te zetten. Maar ook in de kracht van doelgerichte organisaties om onze grote uitdagingen op te lossen!”

Loek van den Boog – Chairman General Atlantic Netherlands en Founder Net4kids
Wat als elk bedrijf 1% van zijn omzet zou investeren in the next generation? Loek van den Boog neemt ons mee naar de bewijsvoering van het pleidooi dat bedrijven die goed doen, daadwerkelijk succesvoller zijn.

“Bedrijven die goed doen, zijn succesvoller.” Loek van den Boog vertelt over ondernemerschap, filantropie en hoe het bedrijfsleven een grotere rol zou moeten spelen.

Net4kids is dé kinderhulporganisatie voor bedrijven. Vanuit het geloof dat kinderen over de hele wereld de next generation zijn waar wij allemaal mee te maken krijgen, biedt zij kansen aan deze kinderen om zich te ontwikkelen. Ze doet dit door bedrijven in Nederland te verbinden met passende, concrete initiatieven in Afrika en Azië. Net4kids combineert een zakelijke aanpak met emotionele betrokkenheid en geeft op een transparante manier invulling aan het MVO-beleid van bedrijven die dit onderwerp hoog op de agenda hebben staan.