+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Roamler is een sprekend voorbeeld van een bedrijf dat vanuit zijn purpose en core business niet alleen de groei van het bedrijf aanstuurt maar tegelijkertijd ook het verschil maakt in het leven van zoveel straatmeisjes, die anders nauwelijks mogelijkheden zouden hebben.

Toegang tot opleidingen

Sinds 2018 slaat Net4kids de handen ineen met het snelgroeiende crowdsourcing bedrijf Roamler. Dit jonge dynamische bedrijf voert wereldwijd onderzoek uit en levert inzichten aan bedrijven zoals Philips en Unilever. Tegelijkertijd biedt het bedrijf professionals de kans om waar en wanneer het hen uitkomt hun skills in te zetten. Van field marketing tot technische aan-huis installaties. Met een wereldwijde community van smartphone-gebruikers (‘Roamlers”) die kunnen werken waar en wanneer het hen uitkomt, komt langzaam een revolutie in de manier van werken op gang. Roamler biedt werkgelegenheid en daarmee verbetering van de levenskwaliteit voor een groeiende gemeenschap, professionals en semi-professionals die anders wellicht minder kansen hadden gehad op de reguliere arbeidsmarkt. Ook biedt het bedrijf toegang tot opleidingen, zodat elke Roamler de kans krijgt zich verder te ontwikkelen. En deze kansen wil Roamler ook bieden aan kinderen in minder bedeelde regio’s.

Talenten ontwikkelen

Het project Rainbow Homes in India, dat voormalige straatmeisjes de mogelijkheid geeft hun talenten te ontwikkelen en iets van hun leven te maken, sluit prachtig aan bij Roamler’s missie. Om zoveel mogelijk (voormalige) straatmeisjes op weg te helpen naar een zelfstandig en onafhankelijk bestaan, doneert Roamler vanaf nu jaarlijks 1% van haar verdiensten als bedrijf aan dit project. Kortom, hoe meer Roamlers aan de slag, hoe meer meisjes van de straat!

Roamler investeert

Kansen voor meisjesProject: Onderdak en onderwijs voor straatmeisjes
Duizenden meisjes moeten overleven op de gevaarlijke straten van Indiase steden als Calcutta en Delhi. De Rainbow Homes bieden hen persoonlijke zorg, aandacht, een thuis en een opleiding. Na hun 18e jaar worden de meisjes begeleidt op weg zelfstandigheid.

“Door een samenwerking aan te gaan met Net4kids maken wij niet alleen het verschil voor mensen in de landen waar wij actief zijn, maar ook voor kinderen in minder bedeelde regio’s. Anno 2018 denk ik dat je het als ondernemer verplicht bent bij te dragen aan een duurzame toekomst voor iedereen. Dat betekent verder kijken dan je eigen achtertuin.”
Jeroen ten Haave, Roamler

IMPROVED