+31 20 40 67 550 info@net4kids.org

De zomerstop. Tijd voor reflectie? We zien dat de afgelopen maanden thuis ons al allemaal hebben doen omdenken en reflecteren. Wat kan er allemaal (nog) wel? Wat kan er anders?

De Club van Duizend is ontstaan vanuit deze gedachte. Inmiddels hebben al 400 ondernemers laten zien dat zij ons, ook in uitdagende tijden, een warm hart toedragen. Dat zij onze missie voor de next generation begrijpen en waarvan een groot aantal ook heeft laten zien aan hun eigen netwerk dat zij er onderdeel van uit willen maken. Juist nu.

Be a game changerGame ChangerDit bijzondere netwerk willen we blijven inspireren. Daarom nodigen wij jou en alle deelnemers van De Club van Duizend uit om na de zomer op 3 september, van 16.00 – 17.15u, een momentje for GOOD te pakken. Gewoon achter je laptop thuis, zoals je inmiddels gewend bent. Met hulp van het digitale eventbureau FX Agency gaan we een online event neerzetten om jou een boost aan inspiratie te geven. Hoe je, juist in een veranderende wereld, doing good kunt integreren in jouw bedrijf. En waarom je dat zou doen. Voor kwetsbare kids wereldwijd? Voor jezelf? Of om succesvoller te worden als bedrijf? En waarom juist nu?

RE-BOOST your business for GOOD: donderdag 3 september 16.00 uur. Stay tuned!

Re-boost Your Business for Good