+31 20 40 67 550 info@net4kids.org

Het mooiste duurzame cadeau voor de feestdagen

Net4kids Kerstpakket

Het leukste duurzame cadeau voor de feestdagen

NET4KIDS KERSTPAKKET

In een wereld waar overconsumptie een steeds groter probleem wordt hebben wij voor jou dé oplossing. Geen materiële kerstcadeaus die jouw ‘footprint’ alleen maar groter maken, maar een kind in India een kansrijke toekomst bieden. Kies jouw pakket en geef het meest impactvolle cadeau voor de feestdagen.

Learn & Play Package

Geef een kind school & spelmateriaal voor 1 jaar

Food & Health Package

Net4kids Poppetje MondkapjeGeef een kind gezondheidszorg voor 1 jaar

Start School Package

Net4kids poppetje hands upGeef een kind de kans naar school te gaan incl schoolmateriaal en gezondheidszorg

School Year Package

Strong school kids imageGeef een kind onderwijs voor 1 jaar incl schoolmateriaal en gezondheidszorg

3 kids image

The Sky is the Limit

Wil jij een eigen bedrag kiezen of met jouw bedrijf meerdere kids helpen? 

Stop overconsumptie

Als je in een kledingrek twee T-shirtjes voor een tientje ziet hangen, wordt daar vaak aan de andere kant van de wereld een prijs voor betaald. Zoals in Tirupur, de textielregio in het zuiden van India. We worden allemaal tijdens dagen als Black Friday en Cyber Monday gestimuleerd om meer en meer te kopen. Maar dat betekent dat veel kinderen en hun ouders voor een schijntje in de fabrieken moeten werken om aan de vraag te voldoen.

The time is now – door Covid-19 belanden kinderen op straat

Net4kids werkt al jarenlang samen met lokale partner SAVE om deze kinderen uit de fabrieken te halen en houden. Dit jaar heeft Covid-19 de wereld op zijn kop gezet, helemaal voor de kwetsbare kinderen in India. Ouders raken hun inkomen kwijt. Kinderen kunnen niet naar school. Kinderarbeid, misbruik en kindhuwelijken liggen op de loer. Deze kids hebben onze support juist nu keihard nodig.

Daarom verkopen wij kerstpakketten

We moeten dit jaar nog een gat dichten van €16.000 om te zorgen dat we alle kinderen in dit project in 2021 terugzien in de schoolbanken. Kom daarom dit jaar bij Net4kids ‘kerstinkopen’ doen. Met de opbrengst zorgen we samen met jou ervoor dat deze kinderen de toekomst krijgen die zij verdienen. Doe je mee?

Hoe werkt het?

Kies het pakket dat bij jou past, klik op het bedrag of kies een eigen bedrag en doneer direct. Je kunt veilig betalen via de betaallink. Zo’n mooi cadeau verdient een digitaal kerstkaartje, dus die komt dan zo snel mogelijk jouw kant op!

Stop buying, start giving

We starten deze campagne op #givingtuesday en hopen samen met jullie zoveel mogelijk kinderen terug in de schoolbanken te zien in het nieuwe jaar.

Save Tirupur