+31 20 40 67 550 info@net4kids.org

De kinderhulporganisatie

Inspiratie

Hoe kunnen bedrijven hun maatschappelijke beleid optimaal vormgeven? Hoe kun je medewerkersbetrokkenheid verhogen? Wat zijn de best practices van Net4kids in dit verband? Laat je verrassen, inspireren en motiveren om zelf aan de slag te gaan.

Fundraising Actiesite

Fundraising Actiesite

Met de actiesite van Net4kids bieden we krachtige tools om gemakkelijk geld in te zamelen met je collega’s, je sportteam of individueel. Je kunt het heel specifiek maken door Net4kids te laten weten welk project je wilt sponsoren.
(meer…)

Kindje van de Zaak

Kindje van de Zaak

Wil jij nieuw talent aantrekken in jouw bedrijf en tegelijkertijd investeren in talentontwikkeling van kinderen die niet eens de kans krijgen naar school te gaan? Laat zien dat jouw bedrijf zich hard maakt voor the next generation en biedt elke nieuwe medewerker een ‘kindje van de zaak’.

(meer…)

Storytelling

Storytelling

Storytelling: het toepassen van verhalen om een doel te bereiken en betrokkenheid te creëren. Niks nieuws. Gebruik je vast al voor je content strategie. Maar zet deze marketingstrategie ook eens in als het gaat om jouw MVO-beleid. Net4kids biedt jouw bedrijf graag de inspirerende content.

(meer…)

Talenten en Expertise Uitwisselen

Talenten en Expertise Uitwisselen

Wil je jouw medewerkers echt betrokken krijgen? Geef ze de mogelijkheid zelf aan de slag te gaan. Het delen van eigen talenten, passie, expertise met maatschappelijke projecten waarin het bedrijf investeert. Bijvoorbeeld met township jongeren in Zuid-Afrika. In de tijd van de baas natuurlijk.

(meer…)

Fit for Good

Fit for Good

Wil je jouw medewerkers vitaal en betrokken houden, koppel dan vitaliteitsmanagement aan jouw maatschappelijke investering. Loop/fiets/zwem jij met jouw bedrijf, afdeling of klantenkring (virtueel) mee naar jouw project, bijvoorbeeld in Kenia? Yes, we can! (meer…)

Business Golf

Business Golf

Kom met jouw zakelijk netwerk een dag golfen voor het goede doel. Een aangename en ontspannen manier om relaties op te bouwen en te onderhouden en tegelijkertijd samen goed te doen. Of nodig Net4kids eens uit op jouw (golf) event.
(meer…)

Stakeholdertrip

Stakeholdertrip

Zien is geloven. Reis mee met een Stakeholdertrip naar een van onze projectlanden en zie met eigen ogen wat de impact is van investeren in concrete kinderhulpprojecten. Wie neem jij mee op reis?
(meer…)

Charity Desk Office

Charity Desk Office

Als investeerder is Stichting Elsgoed al jarenlang betrokken bij Net4kids. En sinds 2013 ook in Charity Desk: we ontzorgen Stichting Elsgoed bij de uitvoering van hun beleid en met het scannen van hun donatie aanvragen.
(meer…)

LeasePlan: DNA match

LeasePlan: DNA match

LeasePlan begrijpt de verantwoordelijkheid die we met elkaar dragen. En wij begrijpen hoe we daar invulling aan kunnen geven. LeasePlan koos daarom in 2006 voor Net4kids.

(meer…)

Roamler: de groeifactor

Roamler: de groeifactor

Roamler is een sprekend voorbeeld van een bedrijf dat vanuit zijn purpose en core business niet alleen de groei van het bedrijf aanstuurt maar tegelijkertijd ook het verschil maakt in het leven van zoveel straatmeisjes, die anders nauwelijks mogelijkheden zouden hebben.
(meer…)

At Your Service

At Your Service

Het bij elkaar brengen van zakelijke en maatschappelijke doeleinden is de beste garantie voor een succesvolle samenwerking. Denken wij. Een mooie manier dit te combineren is het inzetten van jouw zakelijke dienstverlening voor Net4kids. Investeer jouw honorarium.

(meer…)

Starterspakket MVO

Starterspakket MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) wordt steeds belangrijker. De overheid, consumenten en maatschappelijke organisaties verwachten dat bedrijven hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Moet jij nog overtuigd worden dat de groei van jouw bedrijf niet kan zonder interne en externe betrokkenheid? Hoe start je hiermee?

(meer…)

Uurtje Factuurtje

Uurtje Factuurtje

Als ondernemer heb je hard gewerkt voor een opdrachtgever en je stuurt een factuur, er moet tenslotte geld verdiend worden. Maar je wilt maatschappelijk ook iets betekenen. Verander je factuur daarom in iets positiefs, voor alle partijen. Zet een percentage goed gevoel op de rekening.

(meer…)

IMPROVED Corporate Finance

IMPROVED Corporate Finance

Een perfect match tussen investeerder en project. Waarbij het bedrijf IMPROVED investeert in Ghanese jongeren en hen kansen biedt die ze anders niet zouden krijgen en daarmee de controle over hun eigen leven te geven met als uiteindelijke doel zelfredzaamheid creëren.
(meer…)