+31 20 40 67 550 info@net4kids.org

De wereld is in de greep van het Covid-19 virus. Het is verschrikkelijk! Maar Net4kids zou Net4kids niet zijn als we niet overal ook de positieve kanten van zien. Daarom proberen wij de komende tijd zoveel mogelijk een positieve boodschap uit te dragen.

De huidige omstandigheden laten maar al te goed zien hoe we allen met elkaar verbonden zijn. Hoe hard we elkaar nodig hebben. Zéker in moeilijke tijden als deze. De hartverwarmende initiatieven en creatieve ideeën om – op afstand – connected te blijven ontpoppen zich in een rap tempo. Prachtig om te zien.
Wij geloven dat we hier sámen doorheen komen.

Ook onze projectpartners krijgen naar verwachting – net als vele anderen – uitdagingen op hun bordje. We proberen je zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de stand van zaken bij hen. Hierbij een update vanuit India, SAVE:
“Until 31st of March, all the schools, Shopping mall, Cinema Theatre are closed. 147 cases are reported in India.
There is a lot of false news spreaded around through WhatsApp and other social media to make people fear about it.
Enough campaign by the government for prevention is also going on. Wherever possible we are also on the same campaign. We are still working in the office, although the bridge schools had to close.”

Bovenstaande update was van afgelopen woensdag en inmiddels is er vandaag besloten om 21 dagen in volledige lock-down te gaan. Zo snel kan het gaan…

Binnen het Net4kids team is iedereen vooralsnog gezond (gelukkig!) en we hopen natuurlijk het zelfde voor jou en je naasten. En wij wensen iedereen die – op welke manier dan ook – getroffen is of zal worden enorm veel sterkte en wijsheid.

Zorg voor elkaar, waar het kan. LET LOVE RULE!