+31 20 40 67 550 info@net4kids.org

Talent Management

Grizzly New Marketing investeert graag in het opleiden van hun mensen. Zij staan voor Talent Management, waarbij zij er in geloven hun medewerkers op de juiste plaats in te zetten. Ook geloven zij in het creëren van mogelijkheden voor kwaliteit. Om deze reden is er specifieke interesse in projecten die het talent van kinderen ontsluiten. In de Bridge schools van lokale partner SAVE in India worden de kinderen vanaf jonge leeftijd geholpen om zichzelf te ontwikkelen en te ontdekken wat de meerwaarde van educatie is en waar hun eigen kracht ligt. SAVE begrijpt het belang van het opbouwen van een zelfstandig bestaan en doet er via hun projecten alles aan om dit te bewerkstelligen voor de kinderen. Via onderwijs projecten, van basis tot beroepsonderwijs, maar ook spaarprogramma’s en microkrediet projecten waarmee families hun eigen business kunnen opzetten.

Bridge Schools voor ex-kindarbeiders

Kinderarbeid is een zeer groot probleem in de regio Tirupur, Zuid India. Een grote groei van de kledingindustrie in de afgelopen 20 jaar ging gepaard met massale werving van goedkope kindarbeiders. Net4kids strijdt samen met projectpartner SAVE hard tegen dit probleem.

SAVE voert programma’s uit gericht op het tegengaan van kinderarbeid en zet zich in om voormalig kindarbeiders weer naar school te laten gaan. Kinderen die uit een kinderarbeid situatie komen kunnen niet van de ene op de andere dag in het reguliere onderwijssysteem worden geplaatst. Ze moeten wennen aan het schoolritme en hebben speciale aandacht nodig. Ze lopen achter in hun ontwikkeling en daarom is een voorbereidend overbruggend jaar in de ‘Bridge Schools’ nodig voordat zij naar een reguliere school kunnen.

SAVE biedt overbruggingsonderwijs aan ruim 200 kinderen per jaar in de leeftijd van 8 tot 14 jaar. Inmiddels heeft SAVE 10 verschillende Bridge Schools opgericht. Naast overbruggingsonderwijs wordt ook campagne gevoerd om de gemeenschap bewust te maken van het belang van onderwijs. SAVE volgt kinderen gedurende 3 jaar na afronding van het overbruggingsonderwijs, om te onderzoeken of ze in het reguliere schoolsysteem blijven. De laatste 4 jaar is meer dan 95% van de kinderen in het reguliere schoolsysteem doorgegaan.

Commitment van Grizzly New Marketing

  • Groei & Ontwikkeling
    Grizzly New Marketing staat voor investeren in groei en ontwikkeling. Als vooroplopend Google Selected Premier partner helpen ze hun klanten groeien d.m.v. online marketing, met een FD Gazellen award als bekroning op hun werk.
  • Betere wereld
    Een betere wereld begint bij de kinderen. Voor veel kinderen in India is het krijgen van goed onderwijs een groot probleem. In samenwerking met Net4kids investeert Grizzly in de groei en ontwikkeling van deze kansarme kinderen.
  • Sponsoring
    Voor elke werknemer die Grizzly telt zal jaarlijks één kind gesponsord worden om overbruggingsonderwijs te volgen. Grizzly New Marketing heeft 105 werknemers, met de donatie steunen zij nu dus 105 kinderen in India. Een aantal dat op zal lopen met elke nieuwe collega die ze verwelkomen!