+31 20 40 67 550 info@net4kids.org

Met de actiesite van Net4kids bieden we krachtige tools om gemakkelijk geld in te zamelen met je collega’s, je sportteam of individueel. Je kunt het heel specifiek maken door Net4kids te laten weten welk project je wilt sponsoren.

Je kunt je inschrijven als individu, maar kunt ook een team starten of lid worden van een bestaand team. Als team heb je een eigen teampagina, waar je meer informatie over het team ziet en kunt inzien wie de teamleden zijn. Hier kan de teamcaptain nieuwsberichten toevoegen en de teampagina bewerken.

De Net4kids actiesite, ontwikkeld door Kentaa, biedt veel tools die je helpen om jouw actie tot een succes te maken. Het opstarten van een actie is een fluitje van een cent. Een handige pagina met tips helpt je op weg om anderen te betrekken en te enthousiasmeren.

Onze eigen webmaster Hugo Lingeman geeft het goede voorbeeld met een eigen (individuele) fundraiser: hij heeft zichzelf ten doel gesteld om alle 352 gemeenten van Nederland bij elkaar te fietsen, de #longtermNLchallenge, en spoort familie, vrienden en kennissen aan om hem te sponsoren. De opbrengsten gaan naar een project dat nauw aan zijn hart ligt: het SSH project in Tamil Nadu (India) .