+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Events
1 november 2023

2023: Stakeholdertrip India

Voor wie:
Stakeholders en (potentiële) project investeerders

Wanneer:
Najaar 2023

Waar:
India, in de regio Tamil Nadu

Groepsgrootte:
minimaal 4 – maximaal 12 personen

Reissom:
€ 2500 pp

Inclusief: alle reis, verblijf-en excursiekosten
Exclusief: visum kosten, fooien & extra’s
*We reizen met een kleine groep: de definitieve reisperiode bepalen we in onderling overleg.

We bieden aan onze potentiële projectinvesteerders een unieke mogelijkheid om met eigen ogen te zien hoe de lokale projectpartners van Net4kids in India werken. Door de pandemie hebben we de reis een aantal keren moeten uitstellen, maar hopelijk kan je in 2022 mee naar een aantal van de projecten in zuidelijk India.

Leerzaam en inspirerend

Het doel van deze Stakeholdertrip is om een leerzame en inspirerende beleving te bieden en te laten zien hoe Net4kids kansarme kinderen een kansrijkere toekomst biedt in India. Graag laten wij zien hoe jullie ook een verschil kunnen maken.

Het globale programma

Madurai
We reizen naar Madurai, de culturele hoofdstad van de Tamil Nadu regio. Hier verblijven we één nacht in het prachtige Heritage Madurai. We ontmoeten hier onze lokale projectpartner en ze laten ons graag de culturele kant van hun land zien. O.a. staat de kleurrijke Sri Meenakshi Tempel op het programma.

Namakkal – Society for Serving Humanity (SSH)
Dag 3 reizen we in de ochtend door naar Namakkal. Na een lunch met de staf bezoeken we in de middag een paar dorpen waar kinderen uit het Foster a Child programma van SSH wonen. De volgende dag gaan we op bezoek bij de ChildPlan Academy van SSH. Na een rondleiding op de school zal er een leuke activiteit georganiseerd worden met de kinderen. Verder krijg je ook de kans om je eigen vragen te stellen aan de medewerkers.

“Hoe vat je 1 week samen waarin je de wereld op zijn mooist hebt gezien? Ogen die dwars door je ziel kijken, een lach in elke blik…”

Nynke Geus – van den Broek, deelnemer Stakeholdertrip India 2017

Tirupur – Social Awareness and Voluntary Education (SAVE)
De volgende dag vertrekken we naar Tirupur, naar onze lokale partner SAVE. De staf zal ons uitgebreid vertellen over hun activiteiten rondom bewustwording en het voorkomen van kinderarbeid in de regio. Vervolgens zullen we een aantal Bridge Schools bezoeken en mogen we bij een aantal kinderen thuis een kijkje nemen. Dag 2 bij SAVE starten we met een bezoek aan de Green Park Smart School, een school volledig gedraaid op zonne-energie en waar de focus ligt op Joyful Education. We bezoeken vervolgens een textielfabriek zodat we het effect van de bewustwordingsacties van SAVE zien en leren hoe zij bijdragen aan het verbeteren van de arbeidssituatie in de regio. Tot slot gaan we op bezoek bij de locaties waar beroepsonderwijs wordt gegeven aan jongeren.

Bangalore – Rainbow Homes
We vliegen vervolgens door naar Bangalore, onze laatste locatie, waar we op bezoek zullen gaan bij Rainbow homes. Je rijdt eerst door de omgeving om een indruk te krijgen van de voormalige leefomgeving van de meisjes, en krijgt daarna een tour van het project. Tijdens dit bezoek is er aandacht voor het Rainbow homes programma en in de middag is er tijd voor ontspanning. Er is tijd om souvenirs te kopen, of nog even een duik in het zwembad van het hotel te nemen of wat sightseeing te doen. Dag 9 vertrekt de vlucht terug en we komen zondagochtend vroeg aan in Amsterdam.

Praktische informatie.

De reissom van €2.500 per persoon is gebaseerd op deelname van tenminste 4 personen en is inclusief reis-, verblijf en excursiekosten en exclusief inentingen en visumkosten (circa € 85 pp). Uiteraard kunnen we ondersteuning bieden bij de (online) aanvraag van het visum.

Reisschema onder voorbehoud.

Aanmelden
Wil jij deze unieke ervaring ook niet missen? Maak deze en zie met eigen ogen wat de impact is van de projecten van Net4kids. Neem hiervoor contact op met Anke van den Boog: anke.vandenboog@net4kids.org. Zij vertelt je graag meer over de reis.

Aanmelden als bedrijf
Deze reis kunnen wij ook op maat maken voor deelnemers van één bedrijf. Indien gewenst kunnen we middels een teamopdracht naast de ervaring ook persoonlijke of teamdoelen toevoegen aan de reis. Meer weten? We vertellen het graag.

Meer Events

Verder praten?

Denk je na over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf kan maken en hoe eenvoudig het 1% programma is.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jouw bedrijf kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.