+31 20 40 67 550 info@net4kids.org

On Monday September 20, 2021 we will organize the sixth edition of the Net4kids Golf Day BurgGolf Golf resort de Purmer in Purmerend. We cordially invite you to play (again) this year.

Golf and networking

Naast een mooi golfprogramma kun je volop netwerken en deelnemen aan een loterij met leuke prijzen. Met de inkomsten uit de flights en loterij zorgen we er samen voor dat de kinderen in het SSH project in India naar school kunnen, gezondheidszorg krijgen en voldoende kansen op sociale ontwikkeling en sociale integratie.

Flights

A flight with four participants costs € 1,490. For this amount you can count on a sporty day on a beautiful golf course, with good company and excellent food in a pleasant atmosphere. A single participation is also possible and costs € 400.

Sponsor opportunities

Om de inkomsten uit de flights en loterij geheel ten goede te laten komen aan de kinderen in India hebben we ook een sponsor-programma voor maximale visibility bij de aanwezigen. Wil jij sponsor worden van de Net4kids Business Golfdag? Graag zouden we de volledige catering, alle prijzen voor de winnaars, de baanvlaggen en de give aways gefinancierd willen krijgen zodat de inkomsten volledig naar het project gaan. Jouw bedrijfslogo komt op alle online en offline communicatie over de Net4kids golfdag, en op/rond de golfbaan is het mogelijk eigen banners te plaatsen.

We would be happy to discuss further information about all sponsorship options with you personally. Please contact Anke van den Boog.

The program

The program for this day looks like this:
10:00 am reception
10:45 am welcome word Net4kids
11:00 am Introduction Iron shirt or Golf + warming-up
12:00 pm shotgun Texas Scramble
5:00 pm drinks & barbecue
6:00 pm prize-giving and raffle
7:30 pm end

Fondsenwerving voor SSH

Society for Serving Humanity (SSH) in India biedt kinderen en hun families een goed doordacht en bewezen totaalaanpak, die gericht is op scholing, sociale ontwikkeling, gezondheidszorg en sociale integratie.

Dit project zorgt ervoor dat per gezin 1 kind naar school kan. Deze aanpak van SSH zorgt uiteindelijk voor een verandering van de mindset van de gehele community. Het hele gezin ‘leert mee’, heeft baat bij de aanleg van een moestuintje, en profiteert van de praktische benodigdheden die het kind krijgt.

Partner: Society For Serving Humanity India
Budget: € 390 per kind per jaar

Corona protocol

Tijdens deze dag volgen we de richtlijnen van het RIVM. Voor meer informatie rondom het eventuele Corona protocol verwijzen we naar de website from BurgGolf de Purmer.

Register

Via onderstaand formulier kan je je flight  inschrijven. Je ontvangt dan van Net4kids een factuur.

Knowing more?

Please contact Anne-Marijn Bentum.

Registration form Business Golf Event 2021

Fields with a * are obliged.