+31 20 40 67 550 info@net4kids.org

Hoi, mijn naam is Vigneswaran en ik zit samen met mijn jongere zusje op de middelbare school St. Mary’s in Dindigul. In 2006 zijn wij papa verloren aan HIV/AIDS. Mama is ook geïnfecteerd met HIV, maar wordt nu gelukkig behandeld met ART (antiretrovirale therapie). Om meer geld te verdienen voor ons gezin ben ik in de vakantie gaan werken als landarbeider. Maar al gauw wilde ik regelmatig gaan werken en stoppen met school. Want ik verdiende nauwelijks iets en scoorde slechte cijfers op school, waardoor ik mijn interesse verloor. Totdat SSH mij en mijn familie te hulp schoot. Ik kreeg schoolmaterialen, goede gezondheidszorg, voedzame maaltijden, etc. Eigenlijk alles waardoor ik me weer op school kon focussen en ik voor alle vakken goede cijfers haalde. En ik kreeg dit jaar ook het collegegeld van SSH, waardoor ik examen heb kunnen doen en naar de studierichting bio-wiskunde kon.

Ik ben hier zó blij mee! Nu kan ik namelijk arts worden en de arme mensen op het platteland gaan helpen. Deelnemen aan het ‘Foster a Child programma’ voelt als een keerpunt in mijn leven. Mijn moeder, zusje en ik zijn SSH en Net4kids super dankbaar!

Wat is er verder allemaal gebeurd bij SSH? Je leest het in de nieuwe samenvatting van de halfjaarlijkse rapportage.