+31 20 40 67 550 info@net4kids.org

December staat in het teken van geven. Met de cadeaus en kaarten die je geeft aan je werknemers en je klanten kun je de kerstgedachte uitdragen. Geef jij jouw medewerkers jaarlijks een kerstpakket? Geef hen dan eens vooraf de gelegenheid om deze waarde in te wisselen voor een donatie aan Net4kids.

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om kerstgeschenken een maatschappelijke bestemming te geven door werknemers of relaties de keuze te bieden dit cadeau te schenken aan een goed doel. In ons netwerk krijgen wij af en toe zo’n prachtig kerstcadeau binnen en dat kan net die laatste funding zijn die we nodig hebben om een project volledig gefinancierd te krijgen. Of het kan een extraatje zijn voor de kids in jouw persoonlijke project.

Valori, software testing specialist, werkt al jarenlang samen met Net4kids en investeert in het Rainbow programma voor straatmeisjes in India. En met een vast investeringsbedrag per jaar en als een van de vaste gasten bij ons Net4kids Business Golf dag maken zij echt een maatschappelijke impact als bedrijf voor deze Indiase meiden. En dat is niet onopgemerkt gebleven bij de medewerkers en leveranciers van Valori. Zij hebben namelijk allemaal (100%) ingestemd om in plaats van een kerstpakket een extra donatie te doen aan het Rainbow Homes project in India. Al twee jaar op rij. “Dit voelt zoveel beter dan een kerstpakket.”

We bieden bedrijven ook de mogelijkheid een sterke kerstactie op te zetten voor hun persoonlijke project via het online platform Pifworld. We bieden een eigen online omgeving waar jij, en jouw (zakelijke) netwerk direct betrokken kunnen worden bij het project. En met ons promotiemateriaal zoals mailingteksten, foto’s, buttons/iframes heb jij in no-time iedereen geactiveerd. We zetten alles klaar voor jouw bedrijf om maatschappelijke betrokkenheid te tonen rondom de kerstperiode.

Stuur je nog kerstkaarten per post in jouw netwerk? Een idee kan zijn om er een digitale kaart van te maken. Het is niet alleen duurzaam, je bespaart ook veel kosten. Geef jouw relaties het goede voorbeeld en laat je maatschappelijke betrokkenheid zien door het bespaarde bedrag te investeren in het project dat past bij jouw bedrijf. Merry Christmas!

Dit wil ik. Voor mijn bedrijf. Voor kerst.
Vertel mij meer!