+31 20 40 67 550 info@net4kids.org

Op maandag 20 september 2021 organiseren we de zesde editie van de Net4kids Golfdag op BurgGolf Golfresort de Purmer in Purmerend. We nodigen je van harte uit om dit jaar (weer) mee te spelen.

Golfen en netwerken

Naast een mooi golfprogramma kun je volop netwerken en deelnemen aan een loterij met leuke prijzen. Met de inkomsten uit de flights en loterij zorgen we er samen voor dat de kinderen in het SSH project in India naar school kunnen, gezondheidszorg krijgen en voldoende kansen op sociale ontwikkeling en sociale integratie.

Flights

Een flight met vier deelnemers kost € 1.490. Voor dit bedrag kun je rekenen op een sportieve dag op een prachtige golfbaan, met goed gezelschap en voortreffelijk eten in een aangename ambiance. Een enkele deelname is ook mogelijk en kost €400.

Sponsormogelijkheden

Om de inkomsten uit de flights en loterij geheel ten goede te laten komen aan de kinderen in India hebben we ook een sponsor-programma voor maximale visibility bij de aanwezigen. Wil jij sponsor worden van de Net4kids Business Golfdag? Graag zouden we de volledige catering, alle prijzen voor de winnaars, de baanvlaggen en de give aways gefinancierd willen krijgen zodat de inkomsten volledig naar het project gaan. Jouw bedrijfslogo komt op alle online en offline communicatie over de Net4kids golfdag, en op/rond de golfbaan is het mogelijk eigen banners te plaatsen.

Nadere informatie omtrent alle sponsormogelijkheden bespreken we graag persoonlijk met jou. Neem hiervoor contact op met Anke van den Boog.

Het programma

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:
10:00 uur ontvangst
10:45 uur welkomstwoord Net4kids
11:00 uur introductie Iron shirt of Golf + warming-up
12:00 uur shotgun Texas Scramble
17:00 uur borrel & barbecue
18:00 uur prijsuitreiking en loterij
19:30 uur einde

Fondsenwerving voor SSH

Society for Serving Humanity (SSH) in India biedt kinderen en hun families een goed doordacht en bewezen totaalaanpak, die gericht is op scholing, sociale ontwikkeling, gezondheidszorg en sociale integratie.

Dit project zorgt ervoor dat per gezin 1 kind naar school kan. Deze aanpak van SSH zorgt uiteindelijk voor een verandering van de mindset van de gehele community. Het hele gezin ‘leert mee’, heeft baat bij de aanleg van een moestuintje, en profiteert van de praktische benodigdheden die het kind krijgt.

Partner: Society For Serving Humanity India
Budget: € 390 per kind per jaar

Meer informatie over dit project vind je hier.

Corona protocol

Tijdens deze dag volgen we de richtlijnen van het RIVM. Voor meer informatie rondom het eventuele Corona protocol verwijzen we naar de website van BurgGolf de Purmer.

Inschrijven

Via onderstaand formulier kan je je flight  inschrijven. Je ontvangt dan van Net4kids een factuur.

Meer weten?

Neem dan contact op met Anne-Marijn Bentum.