+31 20 40 67 550 info@net4kids.org

Goed voorbeeld doet volgen. Inspireer jouw medewerkers goed te doen, door als bedrijf (management) het voortouw te nemen. Durf jij te verdubbelen?

Doe met jouw bedrijf eens mee aan een Dam tot Dam run of lokale (sport)wedstrijd en verdubbel het geld wat iedereen op heeft gehaald bij vrienden en familie. Of verbindt sales targets eens aan fundraising/crowdfunding. Business doelen behaald? Een extra investering in jullie project waard. Zet de drive en ambitie van je medewerkers in; welke afdeling ‘scoort’ het meest? Crowdfunding is bij uitstek een ‘MVO-instrument’ dat vaak leidt tot een hoge medewerkersbetrokkenheid en een gevoel van samenhorigheid. Zorg dus dat het management oprecht en actief meedoet met crowdfunding acties die je gezamenlijk organiseert.Het startpunt van MVO-beleid, kies een passend project dat dichtbij jouw DNA en/of het werkgebied van jouw organisatie blijft. Iets goed doen is slechts geloofwaardig als het dichtbij je core business en core values blijft. Nog geen project? Mogen wij jouw perfect match zoeken?

Dit wil ik. Voor mijn bedrijf. Voor mijn afdeling.
Vertel mij meer!

En, mocht je het nog niet weten. Net4kids heeft alles in huis om jouw crowdfunding actie tot in de puntjes (online) voor te bereiden op onze actie pagina.