+31 20 40 67 550 info@net4kids.org

Het bij elkaar brengen van zakelijke en maatschappelijke doeleinden is de beste garantie voor een succesvolle samenwerking. Denken wij. Een mooie manier dit te combineren is het inzetten van jouw zakelijke dienstverlening voor Net4kids. Investeer jouw honorarium.

Het simpelweg overmaken van geld door een bedrijf aan een goed doel doet niks voor de
reputatie van het gulle bedrijf. Het sorteert op de langere termijn geen zakelijk effect. Het is fantastisch een investering te krijgen in de projecten. Sterker nog, het is voor ons van groot belang. Maar om meerwaarde te creëren voor het bedrijf is het inzetten van zakelijke dienstverlening aan Net4kids een goede manier. Win-win.

Technische, juridische of financiële kennis van jouw bedrijf, de expertise van jouw medewerkers, delen met Net4kids. Dan snijdt het mes aan twee kanten: Net4kids ontvangt expertise en inzet van mensen en het bedrijf creëert positieve energie en meer bedrijfsbetrokkenheid bij medewerkers, maar bijvoorbeeld ook meer kennis van nieuwe productmarkten.

Zo heeft Profource al jarenlang een bijzondere samenwerking met Net4kids. Zij voeren de financiële administratie, het beheer en de hosting van de Oracle E-Business Suite (inmiddels Netsuite) kosteloos voor Net4kids uit. Medewerkers van Profource komen wekelijks bij Net4kids op kantoor en leren op die manier op een laagdrempelige manier het nieuwste systeem kennen. Deze kennis kunnen zij weer gebruiken als ze bij de betaalde klant aan het werk zijn.

Een ander voorbeeld hoe je diensten kunt inzetten laat Marco Gianotten zien, CEO Giarte en ambassadeur van Net4kids. Als veelgevraagd (betaald) spreker vertelt hij zijn ondernemersverhaal bij verschillende events en bedrijven. De factuur voor zijn optreden versturen wij, direct naar de klant.
Marco Gianotten, CEO Giarte: “Giarte helpt organisaties in het omdenken in, en omvormen van, het meten en verbeteren van IT-prestaties. Brainstorms, workshops en mediation zijn daar onderdeel van. Dat doen we in sprints. De verkennende sprint is als een eerste date: aftastend en een beetje spannend. Zo’n eerste doorbraaksessie doen we vaak ‘pro bono’: de fee gaat 100% naar Net4kids. Voor veel publieke organisaties betekent dit dat wij ze tegen nul procent btw factureren en de betaling uit het MVO-budget komt. Dat voorkomt stroperige inkoopprocessen in een fase waarin het om iets anders gaat: persoonlijke commitment. Onze aanpak met Net4kids versnelt en ontwapend. Bij mediation weten alle partijen dat we ongeacht de uitkomst bij voorbaat al iets moois hebben bereikt. De goodwill die we creëren levert Giarte een voordeel op. We bouwen aan mindshare en brand value die mensen raakt in hun hearts and minds. En dat effect raakt uiteindelijk onze wallet.”

Dit wil ik. Voor mijn bedrijf. Voor the next generation.