+31 20 40 67 550 info@net4kids.org

Deze Masterclass geeft young professionals en ondernemers de tools om niet alleen winst maar ook sociale impact in uw organisatie te creëren. Harvard Business School-professor Michael E. Porter heeft een duidelijke boodschap: “In today’s world, companies that create Shared Value by addressing societal challenges as part of their core strategy achieve a competitive advantage.” Om daar te komen is “Next Generation Entrepreneurship” nodig.

“The Next Generation Entrepreneurship”

Gebaseerd op onderzoeksresultaten en de praktijk zullen onze gastsprekers uitleggen op welke manier je naast meer waarde voor je bedrijf ook meer sociale impact kunt creëren. Hoe kun je sociale verantwoordelijkheid implementeren in de bedrijfsvoering resulterend in een duurzaam concurrentievoordeel? Dmv presentaties, case studies, gastsprekers en interactieve discussies met de deelnemers biedt deze Masterclass een rijke leerervaring met de nadruk op de praktijk. Tijdens onze interactieve discussies vragen we om jouw input, expertise, ervaringen en advies over verschillende uitdagende onderwerpen.

Wie zou moeten deelnemen

  • Iedereen die geïnteresseerd is in een andere manier van denken over het strategische belang van het creëren van sociale impact naast uw kernactiviteiten.
  • Iedereen die zich graag laat inspireren door mensen die hun ondernemersvaardigheden hebben gebruikt om een ​​enorme sociale impact te creëren
  • Ondernemers die zich bezighouden met bedrijfsstrategie of bedrijfsontwikkeling

IN HET KORT
Wanneer: donderdag 7 november 2019
Tijd: 09:00 – 17.00
Locatie: Nyenrode Amsterdam
Kosten: € 299 *

Hoe uw financiële bijdrage wordt gebruikt:

De opbrengst van deze masterclass zal worden gebruikt om een reportage te maken over de “Rainbow Homes” in India. Deze video zal door de Rainbow Homes worden gebruikt om hun prachtige werk te promoten en om nog eens 10.000 straatmeisjes te ondersteunen in een betere toekomst. De video zal ook worden gebruikt om anderen te inspireren om ook een Next Generation Entrepreneur te worden en om een ​​opmerkelijke Nyenrode Alumni te eren – wijlen Ferdinand van Koolwijk. Hij gebruikte zijn ondernemersvaardigheden om goed te doen en bereikte daarmee meer dan de meeste mensen ooit in hun leven zullen benaderen. Alle deelnemers aan de Masterclass hebben het voorrecht om als eerste een link naar de video te ontvangen zodra deze beschikbaar is.