+31 20 40 67 550 info@net4kids.org

Op zoek naar structuur voor de duurzame en maatschappelijke activiteiten van jouw onderneming? Kies voor het 1% model, waarbij je de groei van jouw bedrijf koppelt aan je maatschappelijke doelstellingen en activiteiten.

Wij geloven dat het bedrijfsleven haar maatschappelijke verantwoordelijkheid moet nemen en dat je echt duurzaam impact kunt realiseren als je investeert in the next generation. En steeds meer ondernemers raken hier ook van overtuigd.

Iets betekenen voor de werld

Positieve impact maken en winst behalen gaan gewoon hand in hand. Het is een keuze die alle bedrijven in onze ogen kunnen maken. Als je beseft dat jouw organisatie iets kan betekenen voor de wereld en overgaat tot actie dan haal je meer dan alleen economisch het beste uit je bedrijf.

Koppel daarom jouw MVO-beleid aan business doelen: 1% van de winst of (als je bijvoorbeeld nog geen winst maakt) 1% van de omzet gaat naar maatschappelijke projecten, passend bij jouw bedrijfs-DNA. Nog geen passend project gevonden? Wij maken graag de match voor jouw bedrijf.

Op deze manier streef je winstdoelen na en maak je concreet en transparant wat jouw bijdrage is aan de maatschappij. Maar ook niet-financiële doelen kunnen worden toegevoegd in het MVO-beleid:

Het 1-1-1 model van Salesforce.org is wat ons betreft hierin het voorbeeld. In dit model ligt er ook vast dat er jaarlijks 1% tijd van medewerkers en 1% van het product ter beschikking wordt gesteld voor maatschappelijke doeleinden.

Dit wil ik. Voor mijn bedrijf. For the Next Generation.
Vertel mij meer!

Benieuwd hoe je de 1% tijd van je medewerkers kunt invullen? Lees dan hier verder.

1% For the Next Generation. Zo noemen wij het. Past dit 1% model ook goed bij jouw bedrijf?